Čeka nas gostovanje kod BSK-a – HNK Šibenik

Čeka nas gostovanje kod BSK-a

18/10/2019

Nakon pauze zbog nastupa reprezentacije nastavlja se natjecanje u II. HNL. Našu momčad čeka daleko gostovanje kod BSK-a u Bijelom Brdu.

U najavi trener Krunoslav Rendulić kaže: „Svima nam je dobro došla pauza. Stanku smo iskoristili za odigravanje utakmice, ostali smo u normalnom ritmu. Ta utakmica protiv Lokomotive je pokazala da idemo u dobrom smjeru. Ja se nadam, odnosno uvjeren sam da ćemo tako i nastaviti. U pravu ste kada kažete da nas ne čeka niti malo lak protivnik u sljedećoj utakmici. Morat ćemo biti maksimalno koncentrirani od prve od 90. minute i kvalitetni ako mislimo uzeti bodove. A mislimo, normalno“.

Optimističan je i stoper Boris Pandža: „Znamo što nas očekuje, kakav tip utakmice i kakav protivnik. Mislim da je ekipa svjesna situacije, dovoljno smo zreli i pametni da ovaj put to okrenemo u našu korist. Ja bod sada ne bih potpisao. Ali nikada ne znate kakve će biti okolnosti i što će se događati u utakmici, tako da i bod nekada zna biti dobar. Mi ćemo u svakom slučaju ići na pobjedu.“

Zbog ozljede u konkurenciji nije Josip Maleš.

Utakmica BSK – Šibenik igra se u nedjelju s početkom u 15 sati.

HNK Šibenik 2019.