Sutra Kup u Požegi – HNK Šibenik

Sutra Kup u Požegi

24/09/2019

I ovog tjedna naša momčad ima dvostruki program. Prvo je na rasporedu ove srijede utakmica šesnaestine finala hrvatskog nogometnog Kupa protiv Slavonije u Požegi.

Susret najavljuje strijelac pobjedničkog gola protiv Sesveta Luka Celić: „Sigurno je kako je kvaliteta na našoj strani i sudeći po tome Šibenik bi trebao proći u iduće kolo. Međutim, u Kupu se nikad ne zna i favoriti uvijek ne pobjeđuju. No, mi ćemo dati sve od sebe da tako ne bude u Požegi“.

Naš je cilj u Kupu otići što dalje, dodao je trener Krunoslav Rendulić: „Treba ići stepenicu po stepenicu. Nema dvojbe da smo u Požegi favoriti. Ali, treba znati da će Slavonija imati veliki motiv protiv nas. Uostalom, i njihovi planovi u Kupu su slični našima, sigurno bi i oni željeli ugostiti nekog prvoligaša u Požegi, napraviti nogometnu feštu. Čeka nas zahtjevna utakmica. Požežani su prava domaćinska ekipa, dosta agresivna, koja teži nadigravanju. Imaju 4-5 jako dobrih igrača i uz domaću publiku, jasno je da nam neće biti lako. Rekao bih da je utakmica sa Slavonijom naš ispit zrelosti.“

Za utakmicu je trener najavio nekoliko promjena, a u konkurenciji za nastup nisu Maleš i Musa.

Utakmica se u Požegi igra ove srijede s početkom u 15:30 sati.

HNK Šibenik 2019.