Slijedi gostovanje na Krimeji – HNK Šibenik

Slijedi gostovanje na Krimeji

13/09/2019

Pred našom je momčadi ove subote, nakon što je prošli tjedan zbog reprezentacije bila stanka u prvenstvu, gostovanje kod novog drugoligaša Orijenta 1919.

Susret najavljuje veznjak Mario Ćurić: – Dobro smo analizirali protivnika, želimo nastaviti dobar niz. Zanimaju nas samo tri boda. Mislim da ako budemo pravi, kao do sada, da se možemo nadati pobjedi. Koliko smo čuli i vidjeli nisu loš protivnik. Ali mislim da mi moramo gledati samo sebe i ako budemo pravi da će se nas pitati.

Trener Krunoslav Rendulić dodaje: – Bez obzira što su novak u ligi oni su ove tri utakmice izgledali poprilično dobro. Ne smije nas zavarati njihovo bodovno stanje na ljestvici koje ne odgovara prikazanom. Pogotovo jer su u Bijelom Brdu trebali voditi tri razlike u prvom poluvremenu, a na kraju su izgubili 3:0. Jedna dobra ekipa, mlada, poletna, sigurno željna dokazivanja. To su sve igrači koji su prošli Rijekinu školu. Kvalitetu imaju, plus domaći teren, plus navijači tako da nas čeka poprilično izazovna utakmica.

Zbog povišene tjelesne temperature i ne treniranja cijeli tjedan na put neće Boris Pandža, a po prvi put u kadru za momčad je oporavljenik Matteo Pranić.

Orijent 1919 i Šibenik na Krimeji igraju ove subote s početkom u 16:30 sati.

HNK Šibenik 2019.