Select Page

Drugu pobjedu upisali su naši seniori u prijateljskim, pripremnim utakmicama. Večeras su na Borovištu pobijedili Zagoru iz Unešića rezultatom 8:1.

Prince je u petoj minuti pogodio za 1:0, a Ćurić u desetoj. Oba puta centaršut je stigao s lijeve strane. Bulat je precizan iz slobodnog udarca u 32. minuti, a šest minuta kasnije Jurčić postiže svoj prvi gol za Šibenik.

U 60. minuti trener je promijenio kompletnu momčad (osim vratara koje je zamijenio na poluvremenu). Novi gol stiže u 70. minuti, kad je prvijenac postigao mladi Ivan Radomirović. Još jedan Ivan, ovaj put Laća, trese mrežu u 80. minuti. A do kraja utakmice mrežu domaće momčadi tresli su još Maleš i Vidović, koji je također zabio po prvi put u našem dresu. Počasni gol Zagora je postigla u 56. minuti.

Zagora – Šibenik 1:8 (1:4)
Unešić, igralište Borovište, gledatelja 300
Sudac: Dino Papak – Šibenik
Strijelci: Galić 56′ – Prince 5′, Ćurić 10′, Bulat 32′, Juričić 38′, Radomirović 70′, Laća 80′, Maleš 87′, Vidović 90′
ZAGORA: Vukić, Knez, Pezo, Barada, Stojak, Božina, F. Bitunjac, B. Bitunjac, Petranić, Galić, Gabrić. Još su igrali: Matetić, Sablić, Ćaleta, Rodić, Čular, Jurišić, Rajčić, Vranić. Trener: Dragan Blatnjak.
ŠIBENIK: Rogić (od 46. Labrović), Pajić, Pandža, Vukorepa, Blaić, B. Barišić, Kukec, Ćurić, Bulat, Prince, Juričić. Od 60. minute: Labrović, Musić, Abramović, Bilić, Fuštin, Španja, Radomirović, Celić, Vidović, Maleš, Laća. Trener: Krunoslav Rendulić.

[tz_plusgallery id=”27″]