FOTO Predstavljen napadač Luka Juričić – HNK Šibenik

FOTO Predstavljen napadač Luka Juričić

31/07/2019

Javnosti smo danas predstavili još jednog novog igrača u našim redovima. To je 22-godišnji napadač Luka Juričić.

„Takav profil, kalibar igrača nam je potreban u dosadašnjem rosteru, u napadu smo deficitarni jer je Antunović ozlijeđen. Luka je jedno vrijeme proveo s nama na treninzima, zadovoljio je naše apetite u ovom trenutku. Nadam se da će se pokazati kao skriveno iznenađenje, vjerujem da posjeduje kvalitetu. Sama činjenica da je prošle godine zabio 13 golova u nepunih 20 utakmica nije mala brojka, jer i Treća liga je jaka. Nadam se da će istim ritmom nastaviti i kod nas, da će dodatno napredovati, da ćemo skupa napraviti dobre rezultate. Želim mu zdravlja, da radi naporno, vjerujem da će njegove kvalitete doći do izražaja“, kazao je Ivan Bulat, koordinator HNK Šibenika za sportska pitanja.

Predstavio se potom i naš novi igrač: „Dolazim iz Čitluka, Hercegovina. Nogometnu školu sam prošao u Zrinjskom iz Mostara, a u juniorima sam prešao u Široki Brijeg gdje sam potpisao profesionalni ugovor. Prošao sam sve uzraste BIH reprezentacije, do U-19, tu me zaustavila ozljeda koljena. U Širokom sam ozlijedio križne ligamente, pa nisam dobio ni priliku za igru. Bio sam na posudbi u Neretvancu, a kad mi je istekao ugovor sa Širokim otišao sam u Neretvu da odigram utakmice, bila mi je potrebna minutaža zbog koljena, da se naviknem na napore. Tamo sam bio godinu dana“.

„Ja da ne vjerujem u sebe ne bih uopće bio tu, niti bih uspostavio kontakt s ljudima iz kluba. Vjerujem u sebe i da ću biti taj traženi napadač u Šibeniku. Ekipa me stvarno dobro prihvatila, kao da sam tu već duže vrijeme. Momčad je stvarno kvalitetna, imamo brza, prodorna krila. I te centaršuteve treba netko završiti, mislim da ću se dobro uklopiti. Ovo što sada vidim u pripremama jako dobro ide, mislim da neće biti problema“, dodao je Luka.

HNK Šibenik 2019.