FOTO Predstavljeni Matteo Pranić i Toni Vidović – HNK Šibenik

FOTO Predstavljeni Matteo Pranić i Toni Vidović

23/07/2019

Predstavili smo danas još dvojicu novih igrača koji su u naše redove stigli ovog ljeta. To su Matteo Pranić i Toni Vidović.

Jednog po jednog predstavio je Ivan Bulat, naš koordinator za sportska pitanja: „Pranić je 97. godište, relativno mlad, ali dovoljno iskusan. Cijelu svoju karijeru proveo je u Zadru, skupio je preko 40 nastupa u II. HNL. Dovoljno iskusan da nam bude od velike koristi, igra na poziciji lijevog beka. Kad nam je Musa ozlijeđen, željeli smo naći lijevog beka i drago mi je da smo se dogovorili. Smatram da se radi o kvalitetnom igraču koji može u Šibeniku dodatno napredovati i da ćemo i mi i on imati koristi, da ćemo zajedno napraviti dobre rezultate“.

„Mlad, perspektivan, 99. godište, spada u kvotu mlađih igrača, proširio je konkurenciju tih mladih igrača i nadam se da će, ako mu se ukaže prilika, tu priliku i iskoristiti.  Ima potencijal i nadam se da će u Šibeniku, uz kvalitetan rad, dodatno napredovati. Prošlu polusezonu odradio je u Brežicama, do tada je bio u lokalnim kubovima po Dalmaciji. Seniorski nogomet nije mu stran. U 13 utakmica II. slovenske lige postigao je četiri gola, imao i nekoliko asistencija. Nadam se da će nastaviti napredovati i da će nam pomoći i ako mu se ukaže prilika da je iskoristi“, istaknuo je Bulat o Vidoviću.

Predstavio se potom prvo Zadranin Matteo Pranić: „Prvi dojmovi su jako dobri. Šibenik je sigurno lijepo uređen klub, zadovoljan sam što su me pozvali, da ostvarimo plasman u veći rang. Želim pomoći klubu i jako sam zadovoljan ovdje. Igrao sam protiv Šibenika prošle sezone, znam momke, sigurno da imaju kvalitetu. Mislim da je prošle godine nedostajalo malo sreće, ali nadam se da će ove godine biti i to malo sreće da se ostvari cilj“.

„Volim više igrati na lijevoj strani, ali mogu igrati i lijevo i desno, kao i na polušpici. Što god treba. Sve u napadu mogu igrati. Mlad sam igrač, davat ću sve od sebe i tražiti svoje mjesto u ekipi. A trener je tu da određuje tko će igrati“, kazao je Vidović.

HNK Šibenik 2019.