FOTO Predstavljeni Mario Ćurić i Martin Pajić – HNK Šibenik

FOTO Predstavljeni Mario Ćurić i Martin Pajić

16/07/2019

Na press konferenciji javnosti su danas predstavljena dvojica naših novih igrača – veznjak Mario Ćurić i desni bek Martin Pajić.

Prvog je koordinator za sportska pitanja Ivan Bulat predstavio Martina Pajića: „’99. godište, desni bek, može pokriti i neke druge pozicije. Igrač je ‘ispod godina’, ima nastupe za mladu reprezentaciju Hrvatske, nadam se da će kroz igre u šibenskom dresu i dalje nastaviti dobivati pozive. Želim mu da ima sreću i zdravlja i nadam se da ćemo zajedno napraviti dobre rezultate.“

„Ćurić je ’98. godište, došao je iz Solina. Cijelu omladinsku školu prošao je u Hajduku, prošao tri sezone seniorske lige (Druge i Treće). Prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača Solina, ali po mom mišljenju i jedan od najboljih igrača Druge lige općenito, kad su u pitanju vezni igrači. Jako mi je drago što je došao u naš klub i mislim da će nam puno pomoći. Hvala obojici što su HNK Šibenik odabrali kao klub u svom razvoju, nadam se da ćemo i mi njima pomoći da ostvare svoje želje, te da zajedno napravimo dobar rezultat“, kazao je Bulat.

Mario Ćurić je naglasio: „Drago mi je što sam postao dio ovog kluba, nadam se da sam izabrao pravi put. Mislim da ću svojim dobrim igrama pomoći klubu u ispunjenju klupskih ciljeva i na, kraju krajeva, napraviti iskorak u svojoj daljnjoj karijeri. Mislim da sam izabrao pravi put. Cilj je ulazak u Prvu ligu. Mislim da Šibenik to može ostvariti.“

„Jako sam sretan što sam došao u klub s velikim ambicijama, mislim da je prvi pretendent za napasti Prvu ligu, a nakon toliko godina se i vratiti. Za sad sam jako zadovoljan, suigrači su odlični, radi se profesionalno, trener je odličan i mislim da, ako tako nastavimo, da ne bi trebalo biti problema oko ispunjavanja našeg cilja. Reprezentativac sam bio do 20 godina, mislim da je Šibenik idealan klub gdje bi taj status mogao ne samo zadržati, nego ga i učvrstiti”, istaknuo je Paić.

Oba su igrača s našim klubom potpisala dvogodišnje ugovore.

HNK Šibenik 2019.