Select Page

U novu sezonu našu će momčad s klupe povesti Krunoslav Rendulić. Ovaj 45-godišnji Vinkovčanin vraća se u naš klub, nakon što je prije više od 20 godina bio tu, ali u drugačijoj ulozi, kao igrač.

„Hvala ljudima koji vode klub, koji su me pozvali, dali mi priliku da ostvarimo zajedničke ciljeve. Nadam se da će naša suradnja biti uspješna. Nećete mi zamjeriti ako iskoristim ovu priliku i kažem da sam se ja nakon 22 godine vratio. Malo sam emotivan, osjećam ovaj grad i klub kao svoj. Ne osjećam se kao stranac, 20 i nešto godina tu ljetujem, imam puno prijatelja, puno kumova. Nadam se da ćemo se svi zajedno veseliti uspjesima“, istaknuo je na svom predstavljanju naš novi trener.

Koordinator za sportska pitanja Ivan Bulat još je jednom zahvalio bivšem treneru Perkoviću, a potom dodao: „Na našem prvom sastanku s Rendulićem, našli smo zajednički jezik. Vrlo sam zadovoljan i sretan što je baš on naš novi trener. Nadam se da ćemo s njim dodatno stabilizirati klub, dodatno razvijati igrače i kako već ova sredina zahtijeva, s obzirom na konkurenciju, na napravimo u najmanju ruku iste rezultate kao i prošle godine, da budemo blizu povratka u Prvu ligu. Ali, ponavljam, najvažnija je stabilizacija kluba, kvalitetan rad u što uopće ne sumnjam da ćemo to i ostvariti.“

Prvi Rendulićevi suradnici bit će Klaudio Vuković i Ivica Matas.