Po nastavak domaćeg niza – HNK Šibenik

Po nastavak domaćeg niza

26/04/2019

Nakon pobjede u Lučkom (0:1), našu momčad čeka povratak na domaći teren. Sutra ćemo ugostiti Dugopolje sa željom da dođemo i do četvrte domaće pobjede ovog proljeća.

Utakmicu je najavio naš Prince Ampem Obeng: „Prošlu utakmicu smo odradili jako dobro. Sutra ćemo trebati dati još više za pobjedu. Svaka utakmica je teška, pet ih je do kraja, a mi idemo jednu po jednu. Svakom utakmicom pritisak je sve veći. Vodeći smo, imamo bod prednosti i u svakoj utakmici trebamo pobijediti. To jest pritisak, ali mi idemo po pobjedu u svakoj utakmici.“

Ozlijeđenih i kartoniranih nema, što znači da će trener Perković na raspolaganju imati baš sve igrače.

„Dugopolje ima odličnu polusezonu. Ovo proljeće igraju fenomenalno. Imaju odličnog trenera Balajića. Dolaze bez nekakvog imperativa, tako da je na nama veliki pritisak što se tiče sutrašnje utakmice. Vjerujem u pobjedu i da ćemo iz ići iz tjedna u tjedan, odraditi ovih pet utakmica kako treba. Oni nemaju razloga ovdje doći se braniti. Oni su primarni cilj ostvarili, ostali su u ligi, ne vidim razloga zašto bi se došli braniti. Poznavajući njihova trenera Balajića on će igrati otvoren, napadački nogomet, tako da očekujem utakmicu s puno golova“, kaže naš pomoćni trener Klaudio Vuković.

Šibenik i Dugopolje na Šubićevcu igraju ove subote s početkom u 17 sati.

HNK Šibenik 2019.