Select Page

U sklopu promocije Coerver®Coaching Performance Akademije Benkovac – Zadar u suradnji s Coerver Coaching Hrvatska i HNK Šibenikom, dogovoreni su promo treninzi s mladim nogometašima HNK Šibenika rođenim 2007., 2008., 2009. i 2010. godine. Kako je to trenirati po najpoznatijom svjetskoj trening metodi obučavanja tehnike, naša, šibenska djeca imat će priliku probati 27. ožujka s početkom u 16:00 i 17:30 sati na Šubićevcu, kroz 4 treninga.

Pozivamo svu zainteresiranu djecu, roditelje i trenere da se dođu upoznati s Coerver Coaching trening metodom.

Coerver®Coaching Performance Akademija Benkovac – Zadar namijenjena je igračima od 6 do 15 godina koji već treniraju u klubovima, a na ovaj način žele poboljšati svoju izvedbu dodatno trenirajući po jedinstvenoj Coerver®metodi.

Akademija otvara svoja vrata sljedeći vikend na dvije lokacije, subotom na terenima ŠC Višnjik,  a nedjeljom na Gradskom stadionu u Benkovcu.

Priključite se radu Akademije koja je u svojih 35 godina postojanja implementirana u razvojne programe najvećih svjetskih klubova (Bayern Munchen, Arsenal, SL Benfica, Manchester City). Na treninzima se radi u grupama od po najviše 12 igrača što omogućuje kompletan razvoj igrača: VJEŠTINU, BRZINU, INTELIGENCIJU, NATJECATELJSKI DUH I SNAGU. Svakom ćemo igraču omogućiti profesionalni trening, tehnički i psihološki program prilagođen UZRASTU, vrhunske uvjete za trening i podršku i van terena.

– Obavještavamo sve zainteresirane da se jave na brojeve telefona 095/3995-210 (Antonio Tokić), 091/9279-814 (Josip Petani) ili na adresu elektroničke pošte: [email protected] kako bi svoje mjesto rezervirali na vrijeme. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, datum i godinu rođenja te klub iz kojeg dolazite kako bismo unaprijed mogli formirati grupe za treninge – poručuju iz Coerver®Coaching Performance Akademije Benkovac – Zadar.