Select Page

U trećem kolu proljetnog dijela sezone naša će momčad u goste Međimurju, trenutno posljednje plasiranoj momčadi lige. U našim redovima ne očekuju niti malo laganu utakmicu.

Susret najavljuje kapetan Martin Vukorepa: „Liga je stvarno dosta izjednačena. Doslovno vrijedi ona izreka da svatko može pobijediti svakoga. Ali mislim da smo mi favoriti, mislim da smo u boljoj poziciji od njih. Svi mi u svlačionici, a ja vjerujem i stručni stožer, prije svega očekujemo našu dobru utakmicu i pobjedu“.

Slaže se s tim i trener Borimir Perković: „Ne smijemo i nećemo podcijeniti protivnika, njihovu poziciju na tablici. Oni su posljednji, mi prvi, gledajući tablicu mi bi trebali biti veliki favoriti i imati laganu utakmicu. Ja sam uvjerenja da je sve samo ne lagana utakmica. Razgovarali smo kroz tjedan, upozoravao sam igrače na to i mislim da su oni svjesni toga. Odlazimo gore puni motiva, sa željom da sačuvamo poziciju koju imamo i sa željom da ponovimo utakmicu protiv Zadra. Ne mora to biti u smislu rezultata tolikog, ali svakako je želja pobjeda i dobra igra. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti i da smo se kroz ovaj tjedan dobro pripremili.“

Zbog žutih kartona s momčadi na put nije krenuo desni bek Robert Pecolaj.

Utakmica Međimurje – Šibenik u Čakovcu se igra sutra s  početkom u 20 sati, a prijenos je na HNTV.