Select Page

Na danas održanoj izbornoj Skupštini Županijskog HNS-a za novog predsjednika izabran je Josip Bulat, predsjednik našeg Nadzornog odbora.

Od 16 prisutnih predstavnika klubova za Bulata je glasalo njih 15, a jedan je bio suzdržan.

– Hvala svima na ukazanom povjerenju. Do sada rad našeg saveza s klubovima bio je dobar, ja ću ga nastojati još više popraviti, da bude što bolji. Sa svim klubovima nastojat ćemo se što više približiti, da što više surađujemo, da što više komuniciramo, da imamo bolji odnos. Kao predsjednik Nogometnog kluba Šibenik, najvećeg kluba, nositelja kvalitete u našoj županiji, inzistirat ću da tokom godine probamo organizirati prijateljske utakmice sa svim našim klubovima u županiji, da probamo gostovati kod njih, da probamo napraviti zajedništvo tokom cijele sezone – istaknuo je Bulat koji je na novoj funkciji stigao nakon što je prije godinu dana dotadašnji predsjednik Dulibić podnio ostavku.

Uz Bulata, u izvršni odbor županijskog saveza izabrani su: Mario Paić, Ante Rakić, Marin Mikšić, Mate Skorić, Ante Kulušić, Marinko Šintić, Ratko Vuković, Miroslav Čalić, Dražen Bumbak, Antonio Svirčić, Tomislav Pešić i Ivan Bulat.

Dopredsjednici županijskog saveza su Mario Paić, Ante Rakić, Marin Mikšić i Mate Skorić. Za člana izvršnog odbora HNS-a izabran je Ante Kulušić, kao i za člana Skupštine, dok su zamjenski članovi Ante Rakić i Mario Paić.