Zadnja utakmica polusezone – HNK Šibenik

Zadnja utakmica polusezone

23/11/2018

Još samo 90 minuta ostalo je našoj momčadi odraditi u jesenskom dijelu sezone. Ove subote čeka nas gostovanje kod Dugopolja.

„Imamo maksimalan respekt prema svakom. Neće biti lagana utakmica, čeka nas čvrst protivnik, u što smo se uvjerili i u dosadašnjem dijelu prvenstva. Igraju tvrd nogomet. Pripremamo se i za teren, i psihički koliko je to moguće, na uvjete, zovu i kišu sutra. Bit će sigurno jedna dosta borbena utakmica, znamo da će voljni moment, pristup utakmici dosta odlučiti, možda više nego kvaliteta, bilo pojedinačna tako i ekipna. Radimo dosta na tome da u utakmicu uđemo maksimalno, da polusezonu privedemo kraju na najbolji mogući način“, ističe naš napadač Vice Kendeš.

Trener Borimir Perković dodaje: „Oni su, po mom mišljenju, puno bolja ekipa nego što to pokazuje njihovo mjesto na tablici. Mislim da su trebali imati puno više bodova nego što imaju. Ono što je i Vice rekao, sigurno da nas čeka teška i neizvjesna utakmica, susjedski je derbi. Imam informacije da teren nije u dobrom stanju, još ako bude kiša i to će otežavati samu igru. Očekujem neizvjesnu, borbenu utakmicu.“

U momčad se vraća Marko Bulat, dok zbog tri žuta kartona neće biti Princea.

Dugopolje – Šibenik igra se sutra s početkom u 13:30 sati.

 

HNK Šibenik 2019.