Gostovanje kod Dinama 2 – HNK Šibenik

Gostovanje kod Dinama 2

16/11/2018

Ove subote našu momčad čeka gostovanje kod aktualnog lidera – Dinama 2. Bit će to utakmica koja odlučuje o jesenskom naslovu prvaka, a u koju Zagrepčani ulaze s jednim bodom više od našeg sastava.

Povratnik u momčad Davor Kukec uoči Dinama 2 ističe: „Mislim da ove godine igramo najbolji nogomet. Koga god da trener stavi, tko god igra, vidi se kvaliteta naše momčadi. Po meni, idemo se tamo postaviti kao favorit. Dat ćemo sve od sebe, idemo na tri boda“.

Nadovezao se trener Borimir Perković: „Imamo odličnu, super atmosferu, svi se nadamo da taj ambijent i rad s treninga da ćemo uspjeti prenijeti i sutra na utakmicu. Nadam se da ćemo se veseliti poslije utakmice. Idemo gore, ponavljam u dobrom raspoloženju i formi, bez obzira što i samo mjesto na tablici pokazuje koliko je Dinamo kvalitetan, o tome sam govorio i prije nego je prvenstvo i počelo. Dinamo je među najboljim ekipama, imaju puno mladih, talentiranih igrača. Mi smo u dobroj formi, sve ćemo napraviti da pobijedimo“.

Momčad neće doživjeti velike promjene, u odnosu na prošlu utakmicu u konkurenciji je opet Kukec, dok je Bulat u Češkoj s U-19 reprezentacijom. U Zagrebu se momčadi priključuje U-20 reprezentativac Labrović.

Utakmica se u Zagrebu igra sutra s početkom u 13:30 sati.

HNK Šibenik 2019.