Važne napomene uoči utakmice Kupa – HNK Šibenik

Važne napomene uoči utakmice Kupa

29/10/2018

Iz policijske uprave Šibensko-kninske, uoči srijede i Kup utakmice Šibenik – Hajduk, stiglo je priopćenje koje prenosimo.

Od jutarnjih sati prometovanje kroz grad Šibenik bit će otežano kao i na prilaznim pravcima gradu na policijskim punktovima, pa se pozivaju građani da u što većoj mjeri koriste javni prijevoz i slijede upute prometne policije kako bi se izbjegle prometne gužve

          Prije početka utakmice od 12,30 sati, do potrebe, promet s Ulice bana Josipa Jelačića bit će preusmjeren na Ulicu bana Ivana Mažuranića, osim za stanare i korisnike odgojno-obrazovnih ustanova.

          Promet državnom cestom D-33 iz pravca A-1  prema Šibeniku kroz tunel „Dumbočica“ će biti povremeno preusmjeravan prije tog tunela preko ceste kroz mjesto Dubrava.

          Pozivaju se posjetitelji da na stadion dođu najkasnije sat vremena prije početka utakmice kako bi se izbjegle gužve na ulazima na stadion, a ulazi na tribini istok bit će otvoreni od 13 sati, a na tribini zapad od 14 sati.

Napominjemo da sukladno  članku  79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima djelatnici ove Policijske uprave će, prije, za vrijeme i nakon utakmice, vršiti foto i video snimanje na prostoru stadiona kao i na prilaznim pravcima stadionu, a posebno pozivamo sve posjetitelje ovog sportskog natjecanja da ovom prilikom poštuju odredbe Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

HNK Šibenik 2019.