Treće mjesto u Solinu, Iliću i Kulušiću pojedinačne nagrade – HNK Šibenik

Treće mjesto u Solinu, Iliću i Kulušiću pojedinačne nagrade

23/08/2018

Treće mjesto osvojili su naši mladi igrači na 22. Memorijalnom nogometnom U-13 turniru ‘Tonći Boban-Bebi’ Solin 2018. A osvojili su i dvije pojedinačne nagrade.

U susretima skupine D zabilježili su naši, koje je vodio trener Ante Rak, dvije visoke pobjede. Prvo su s 5:0 pobijedili Junak. Bruno Paić postigao je tri gola, a po jedan Roberto Bedrica i Lovre Kulušić. U drugom kolu naši su bili još uvjerljiviji: s 8:0 bili su bolji od Sloge uz hattrick Lovre Kulušića. Po jedan gol postigli su u tom susretu Bruno Paić, Roberto Bedrica, Josip Đerek, Ivan Kalauz i Ivano Matas.

Kao prvoplasirani u grupi izborili smo polufinale, a tamo smo s 3:0 poraženi od Hajduka, da bi u utakmici za treće mjesto uslijedio povratak na pobjedničke staze.

S 5:0 porazili smo Dugopolje, uz dva nova gola Lovre Kulušića i po jedan Jana Grgasa Granda, Ante Grbelje i Ivana Kalauza.

Uz pehar i brončane medalje stigla su i dva pojedinačna priznanja. Najbolji golman turnira je Kristian Ilić, a najbolji strijelac turnira Lovre Kulušić sa šest pogodaka.

Odgovori

HNK Šibenik 2019.